Kringloop Kampen
Kringloop Kampen - Spullen halen en brengen
Kringloop Kampen - Online afspraak maken
Kringloop Kampen - Winkel
Kringloop Kampen - Vintage en Design
Kringloop Kampen - Boekenwinkeltje
Kringloop Kampen - KoffiehoekWinkel

winkel 320x240kleiner
Adres
Trekvaart 33
8271 AA IJsselmuiden
Telefoon: 038  3326216


Openingstijden
Maandag 13:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-21:00
Zaterdag 10:00-17:00
 

Originaliteit, kwaliteit en service
Kringloop Kampen is al meer dan 30 jaar tot ver in de regio een begrip. Originaliteit, kwaliteit en service zijn onze uitgangspunten. Een aantrekkelijke winkel en medewerkers met tijd en aandacht voor u als klant. Dat is wat ons onderscheidt.
Sinds 2002 is de Kringloopwinkel te vinden aan de Trekvaart 33 in IJsselmuiden, op een steenworp afstand van het Kamper treinstation en op loopafstand van het winkelcentrum van de mooie Hanzestad Kampen. De grote en stijlvolle winkel is ruim en overzichtelijk ingericht. U vindt hier een breed assortiment. Kleding, huisraad, meubelen, lampen, witgoed en bruingoed, boeken en platen, je kunt het zo gek niet bedenken, wij verkopen het allemaal.

kleding2Kleding
Onze zeer complete en uitgebreide kledingafdeling is een beetje ons paradepaardje. Combineren en durven is hier het motto. Wij besteden aan de kwaliteit van onze kleding de allergrootste aandacht. En is iets niet helemaal naar uw zin of past het niet? Voorzien van ons label en met de kassabon kunt u het kledingstuk binnen acht dagen terugbrengen. U krijgt dan gewoon uw geld terug. Mooi toch?

meubels2Meubelen
Met een forse uitbreiding heeft de meubelafdeling een enorme impuls gekregen. Op een oppervlakte van zo’n 600 vierkante meter zijn onze meubelen ruim opgezet. U vindt er alles. Van simpele gebruiksmeubelen tot bijzondere stukken.

boeken1Boeken
Trots zijn we ook op onze boekenafdeling. Overzichtelijk en gevarieerd biedt het voor ieder wat wils. Een heel klein deel van onze boeken vindt u in ons boekwinkeltje op het internet. Het gaat hierbij om bijzondere en antiquaire boeken die het verdienen onder de aandacht van een breder publiek te worden gebracht. Voor een bezoek aan ons boekwinkeltje klikt u hier.

PlatenhoekIMG 1144 800x600
Sinds kort is onze vernieuwde platenhoek geopend. Op het gebied van tweedehands vinyl en cd's zijn we
daarmee één van de grotere aanbieders in de regio geworden. En door samenwerking met andere aanbieders van tweedehands platen kunnen we bovendien een kwalitatief hoog aanbod garanderen. Dus ook voor die bijzonder vinyl LP van Steppenwolf of the Kinks gaat u nu naar Kringloop Kampen!

Huisraadhuisraad1
Natuurlijk is de Kringloopwinkel ook een snuffelwinkel. Voor verzamelaars is een bezoek aan onze winkel de moeite meer dan waard. Maar wanneer u gewoon praktisch huisraad zoekt kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. 

Elektro
ab 320x240
Onze elektro-afdeling is breed gesorteerd. Van audio tot video en huishoudelijke apparaten en alles wat maar op stroom werkt. Witgoed vindt u ook bij ons. In onze computerhoek hebben wij een uitgebreide keuze aan PC's die nog helemaal bij de tijd zijn. Voor veel artikelen in de elektro-afdeling geven wij garantie af: niet goed? Geld terug! O ja en zoekt u een voordelige afstandsbediening of een iets aparts? Klik dan op hier en kijk op onze markplaatsomgeving.

Winkel IJsselmuiden
maps-IJsselmuiden

Brenglocatie Kampen
maps-Kampen