Kringloop Kampen
Kringloop Kampen - Spullen halen en brengen
Kringloop Kampen - Online afspraak maken
Kringloop Kampen - Winkel
Kringloop Kampen - Vintage en Design
Kringloop Kampen - Boekenwinkeltje
Kringloop Kampen - KoffiehoekSpullen halen of brengen

Brengen
Dieselstraat 2
8263 AE Kampen
Openingstijden:
Ma t/m Vr 08.00 - 16.00
Za 09.00 - 12.00
onlineafspreken Of bel 038 - 3326216
voor het maken van een telefonische afspraak. (Ophalen op afspraak enkel binnen de gemeente Kampen)

Diesel2Wanneer u overtollig huisraad heeft kunt u dat in de gemeente Kampen door ons van huis laten ophalen. Heel gemakkelijk, gewoon even bellen of via onze online afspraakservice. Maar soms kan het net even handigere zijn de spullen zelf even langs te brengen. En dat kan natuurlijk ook! Ook wanneer u niet in de gemeente Kampen woont. U kunt daarvoor terecht op onze inzamellokatie aan de Dieselstraat 2 te Kampen. En het is misschien overbodig te zeggen; hergebruik is goed voor milieu en grondstoffen. Maar natuurlijk ook voor uw portemonnee. Want niet gestort is niet betaald! Mooi toch?

Kringloop Kampen zamelt veel in: huisraad, boeken, meubelen, bruin- en witgoed, elektrische apparaten, textiel, glas, papier en metaal. Voor al deze goederen en materialen is het ook de mogelijk ze kosteloos zelf bij ons af te geven. Voorwaarde is wel dat de goederen geschikt moeten zijn voor hergebruik of recycling. Een uitzondering daarop zijn de elektrische apparaten, die mogen ook defect zijn. 
Voor inbreng kunt u dus dagelijks terecht op onze brenglocatie aan de Dieselstraat 2 te Kampen.

Wij maken het u gemakkelijk!
T
extiel, blik en klein metaal gewoon aan de weg
Misschien wist u het nog niet, maar in de gemeente Kampen kunt u textiel, blik en klein metaal kunt op vaste dagen gewoon aan de weg zetten. Wij halen het dan bij u op. Zo kunt u dus op een wel heel gemakkelijke manier besparen op de kosten voor de legingen van uw afvalcontainer. Dat kan oplopen tot tientallen euro's per jaar. En dat niet alleen, door mee te doen helpt u ook het milieu nog eens een (groen) handje Zo slaat u dus twee vliegen in één klap! De precieze dagen voor uw straat vindt u op de afvalkalender onder het kopje Kringloop. Voor de Afvalwijzer klikt op op de volgende link: afvalwijzer.